Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MultiGPU
11-26-2010, 03:02 PM
Post: #1
MultiGPU
Hi,

I can't get more than 1GPU to work at a time:

./oclHashcat64.bin hasze -n80 ?l?l?l?l?l ?l?l?l?l?l?l

Mode.Left.: Mask '?l?l?l?l?l' (11881376)
Mode.Right: Mask '?l?l?l?l?l?l' (308915776)
Speed.GPU1: 1283.1M/s (running)
Speed.GPU2: 0/s (initializing)
Speed.GPU3: 0/s (paused)
Speed.GPU*: 1283.1M/s

./oclHashcat64.bin -d1 hasze -n80 ?l?l?l?l?l ?l?l?l?l?l?l

Mode.Left.: Mask '?l?l?l?l?l' (11881376)
Mode.Right: Mask '?l?l?l?l?l?l' (308915776)
Speed.GPU1: 1325.7M/s (running)
Speed.GPU*: 1325.7M/s

./oclHashcat64.bin -d2 hasze -n80 ?l?l?l?l?l ?l?l?l?l?l?l

Mode.Left.: Mask '?l?l?l?l?l' (11881376)
Mode.Right: Mask '?l?l?l?l?l?l' (308915776)
Speed.GPU2: 1409.0M/s (running)
Speed.GPU*: 1409.0M/s

./oclHashcat64.bin -d3 hasze -n80 ?l?l?l?l?l ?l?l?l?l?l?l

Mode.Left.: Mask '?l?l?l?l?l' (11881376)
Mode.Right: Mask '?l?l?l?l?l?l' (308915776)
Speed.GPU3: 1347.2M/s (running)
Speed.GPU*: 1347.2M/s

What's wrong?

wojtek
Find all posts by this user
11-26-2010, 03:22 PM
Post: #2
RE: MultiGPU
And what are your GPUs ?
Name them(or better yet, provide with GPU-Z screenshots).
If you have AMD gpus then it's ok, AMD never fixed OpenCL-Multigpu on Linux OS.
On windows, it works though(like 4 * Radeon 5870).
Find all posts by this user
11-26-2010, 04:00 PM
Post: #3
RE: MultiGPU
(11-26-2010 03:22 PM)Rolf Wrote:  And what are your GPUs ?
Name them(or better yet, provide with GPU-Z screenshots).
If you have AMD gpus then it's ok, AMD never fixed OpenCL-Multigpu on Linux OS.

It is Linux, and my GPUs are:

1xHD5870
1xHD5890

and I guess the problem is what you've mentioned about issue with linux, but one of the OCL examples from ATI SDK seems to be working:

wojek@mars:/opt/ati-stream-sdk-v2.2-lnx64/samples/opencl/bin/x86_64$ ./SimpleMultiDevice
----------------------------------------------------------
CPU + GPU Test 1 : Single context Single Thread
----------------------------------------------------------
Total time : 59
Time of CPU : 56.6358
Time of GPU : 4.53311
----------------------------------------------------------
CPU + GPU Test 2 : Multiple context Single Thread
----------------------------------------------------------
Total time : 59
Time of CPU : 57.2354
Time of GPU : 2.1913
----------------------------------------------------------
CPU + GPU Test 3 : Multiple context Multiple Thread
----------------------------------------------------------
Total time : 18
Time of CPU : 18.1377
Time of GPU : 2.27059
----------------------------------------------------------
Multi GPU Test 1 : Single context Single Thread
----------------------------------------------------------
Total time : 14
Time of GPU0 : 2.21391
Time of GPU1 : 2.23968
Time of GPU2 : 1.45529
----------------------------------------------------------
Multi GPU Test 2 : Multiple context Single Thread
----------------------------------------------------------
Total time : 27
Time of GPU0 : 2.25302
Time of GPU1 : 2.29118
Time of GPU2 : 1.45514
----------------------------------------------------------
Multi GPU Test 3 : Multiple context Multiple Thread
----------------------------------------------------------
Total time : 16
Time of GPU0 : 2.3586
Time of GPU1 : 2.27056
Time of GPU2 : 1.45647


thanks
Wojtek
Find all posts by this user
11-26-2010, 05:42 PM
Post: #4
RE: MultiGPU
http://forums.amd.com/devforum/messagevi...did=140291
Visit this user's website Find all posts by this user
01-31-2011, 06:30 PM
Post: #5
RE: MultiGPU
multigpu on linux working since SDK v2.3 and oclHashcat v0.24.
Visit this user's website Find all posts by this user