Search Results
Post Author Forum Replies Views Posted [asc]
    Thread: v1.01 lower WPA speed
Post: RE: v1.01 lower WPA speed

here it is...I know my GPU is not Titan but it works fine in oclHashcat v0.14 (2x better at least :D)
jokersk Old oclHashcat Support 9 17,396 01-12-2014, 08:36 PM
    Thread: v1.01 lower WPA speed
Post: RE: v1.01 lower WPA speed

as you wish....happy now? do you (or anybody else) know where is the problem? P.S. Can anybody explain me theese parameters (-n/ -u) in detail?
jokersk Old oclHashcat Support 9 17,396 01-12-2014, 02:42 PM
    Thread: v1.01 lower WPA speed
Post: RE: v1.01 lower WPA speed

I use -n 160 -u 1024 because with theese parameters I get best results...
jokersk Old oclHashcat Support 9 17,396 01-11-2014, 09:18 PM
    Thread: v1.01 lower WPA speed
Post: RE: v1.01 lower WPA speed

When I crack my .hccap file, it show: Recovered.....: 0/1 Digests, 0/1 Salts if I had more than 1 handshake, it doesnt show 0/1 Salts but more (e.g. 0/10). Or not?
jokersk Old oclHashcat Support 9 17,396 01-10-2014, 10:30 PM
    Thread: v1.01 lower WPA speed
Post: v1.01 lower WPA speed

Win7 64bit,GeForce GTX660M: ocl v0.14: -n 160 -u 1024 ---> WPA speed 12000 H/s ocl v1.01: -n 160 -u 1024 ----> WPA speed max 6050 H/s WHYYYYYYYYYYYYYYYYY? :(
jokersk Old oclHashcat Support 9 17,396 01-10-2014, 12:15 AM
    Thread: ERROR: cuModuleLoad() 209
Post: RE: ERROR: cuModuleLoad() 209

hi, i have GeForce 660M and bumblebbe drivers on Ubuntu 12.04. oclHashcat-plus-0.14 works fine but when I use v0.15 I get this error: cuModuleLoad() 209. Can you help pls? thx
jokersk Very old oclHashcat-plus Support 3 54,824 08-30-2013, 12:41 AM