Posts: 5,185
Threads: 230
Joined: Apr 2010
08-31-2012, 02:29 PM
(This post was last modified: 08-31-2012, 03:16 PM by atom.)
OK, here it is..
I have added support for the MOSIX/VCL aka virtual opencl cluster network.
You dont need to have MOSIX installed at all - VCL 1.15 is enough. Have Fun. BTW: I tested it successfully with 22 GPUS
Here some nice benchmark: https://docs.google.com/a/plain-text.inf...hRUE#gid=0
More important is that there should be no issues left on AMD. That means 2711 and 2811, too. Double verify you remove all *.kernel files in case you overwrite the directory.
NV still has issues left.
Posts: 621
Threads: 57
Joined: May 2010
Here's my bug report for v56, the other topic got closed too quickly:
System: Windows 7 64 bit, Driver 306.02 GTX470, oclhashcat-plus beta 56
- Bruteforce does not work for the following algos: 0, 10, 11, 20, 21, 30, 40, 100, 101, 110, 111, 112, 120, 121, 122, 140, 141, 300, 900, 1000, 1100, 1400, 1400, 1410, 1420, 1500, 1700, 1710, 1720, 1722, 2400, 2600, 2611, 2711, 2811, 3000, 3100
- Minor variation of the above bruteforce problem, only length 2 works: 130, 131, 132
- For -m 130 sha1(unicode($pass).$salt), beside the general -a 3 problem, -a 1 and -a 7 does not work.
- For -m 131 MSSQL(2000), beside the general -a 3 problem, -a 1 does not work except for length 4, -a 7 does not work for all length.
- For -m 132 MSSQL(2005), -a 1 and -a 7 does not work.
- For -m 1710 sha512($pass.$salt), only -a 0 works.
- For -m 2711 vBulletin > v3.8.5, only -a 0 works.
- For -m 2811 IPB2+, MyBB1.2+, only -a 0 works.
Will try the v59 on AMD now.
Posts: 5,185
Threads: 230
Joined: Apr 2010
b60 up:
fixed:
Quote:- Bruteforce does not work for the following algos: 0, 10, 11, 20, 21, 30, 40, 100, 101, 110, 111, 112, 120, 121, 122, 140, 141, 300, 900, 1000, 1100, 1400, 1400, 1410, 1420, 1500, 1700, 1710, 1720, 1722, 2400, 2600, 2611, 2711, 2811, 3000, 3100
- For -m 130 sha1(unicode($pass).$salt), beside the general -a 3 problem, -a 1 and -a 7 does not work.
- For -m 131 MSSQL(2000), beside the general -a 3 problem, -a 1 does not work except for length 4, -a 7 does not work for all length.
- For -m 132 MSSQL(2005), -a 1 and -a 7 does not work.
left is still unfixed
Posts: 124
Threads: 12
Joined: Apr 2010
The gpu temps does not display. Does anyone else have the same problem? It happened from b52 to b53. The fan speed doesn't change anymore. I think this happened earlier.
ati 6970 - win7 x64 - 12.8
Posts: 187
Threads: 40
Joined: Sep 2010
Tested v0.09b60 with 1.6 mil hashes with Win7 x64:
v0.08
oclHashcat-plus64.exe -m 0 -a 3 -n 320 --remove -o foundMD5.txt -1 ?d?l 32_hex.txt ?1?1?1?1?1?1?1?1
Speed: 2331.2M/sec
v0.09b60
oclHashcat-plus64.exe -m 0 -a 3 -n 320 --bf-min=8 --gpu-temp-disable --remove -o foundMD5.txt -1 ?d?l 32_hex.txt ?1?1?1?1?1?1?1?1
Speed: 1265.6M/sec
Posts: 621
Threads: 57
Joined: May 2010
09-01-2012, 02:37 AM
(This post was last modified: 09-01-2012, 02:49 AM by mastercracker.)
(08-31-2012, 02:29 PM)atom Wrote: OK, here it is..
I have added support for the MOSIX/VCL aka virtual opencl cluster network.
You dont need to have MOSIX installed at all - VCL 1.15 is enough. Have Fun. BTW: I tested it successfully with 22 GPUS
Here some nice benchmark: https://docs.google.com/a/plain-text.inf...hRUE#gid=0
More important is that there should be no issues left on AMD. That means 2711 and 2811, too. Double verify you remove all *.kernel files in case you overwrite the directory.
NV still has issues left. System: Windows 7 64 bit, catalyst 12.8 HD5750, oclhashcat-plus beta 59
Everything works except the following:
-For -m 1710 sha512($pass.$salt), bruteforce of length 4 does not work.
Password tested: P0$7
Hash:Salt
Code: 7ef8ae5d7148d9cd860dbf557258f6813604b17288e61d8bf70126f8746bb9e9bb33aad7d8162932ce7cadcf3375f6cffad5a0ef6d1865e4f06de77b2eec5e42:284754643
Command line:
oclhashcat-plus64.exe -a 3 -d 1 -m 1710 -o found.txt --bf-min 4 --bf-max 4 -1 ?s?d?u?l hash.txt ?u?d?s?d
(08-31-2012, 02:29 PM)atom Wrote: I have added support for the MOSIX/VCL aka virtual opencl cluster network.
You dont need to have MOSIX installed at all - VCL 1.15 is enough. Have Fun. BTW: I tested it successfully with 22 GPUS Can anyone enlighten me on what it is. Does it means that we could join GPUs from different computers together if we install an opencl network?
Posts: 5,185
Threads: 230
Joined: Apr 2010
09-01-2012, 09:01 AM
(This post was last modified: 09-01-2012, 09:01 AM by atom.)
Quote:Quote:You dont need to have MOSIX installed at all - VCL 1.15 is enough. Have Fun. BTW: I tested it successfully with 22 GPUS
Can anyone enlighten me on what it is. Does it means that we could join GPUs from different computers together if we install an opencl network?
Yes, this enables you to join all the GPUS you have on your LAN (notice LAN, not internet) to bundle them on a single host. I have worked with the developer for a few weeks to get it working with oclHashcat-* and yesterday v1.15 which contains all this stuff was released. The libOpenCL.so virtually makes oclHashcat-* think all GPUS are local. In other words you can build totally uber computers this way. I will write more detailed about this when I find some time.
Posts: 5,185
Threads: 230
Joined: Apr 2010
(09-01-2012, 01:19 AM)blandyuk Wrote: Tested v0.09b60 with 1.6 mil hashes with Win7 x64:
v0.08
oclHashcat-plus64.exe -m 0 -a 3 -n 320 --remove -o foundMD5.txt -1 ?d?l 32_hex.txt ?1?1?1?1?1?1?1?1
Speed: 2331.2M/sec
v0.09b60
oclHashcat-plus64.exe -m 0 -a 3 -n 320 --bf-min=8 --gpu-temp-disable --remove -o foundMD5.txt -1 ?d?l 32_hex.txt ?1?1?1?1?1?1?1?1
Speed: 1265.6M/sec
I still have an eye on this, currently no Idea what the prroblem is. People say cat 12.8 is slower than 12.6. Maybe try it? Revert back to 12.6 and compare. If it does not work, come back to 12.8
Posts: 5,185
Threads: 230
Joined: Apr 2010
(08-31-2012, 11:01 PM)K9 Wrote: The gpu temps does not display. Does anyone else have the same problem? It happened from b52 to b53. The fan speed doesn't change anymore. I think this happened earlier.
ati 6970 - win7 x64 - 12.8
@matrix: Please have a look at this
Posts: 344
Threads: 2
Joined: Aug 2011
It's possibility to override AMD driver 8 GPU limitation. Superior thing, trying. Thanks!
|